Thuis

Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd Fabrieksreis

 • lopende band

  Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verleent voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 • OEM / ODM

  Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoekt. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 • R & D

  Ons bedrijf heeft een kernteam met jaren van Document Kom en het document vormt ervaring tot een kom, op voorwaarde dat de Beschikbare Document Kom, Kraftpapier-Document Kommen, Beschikbare Document Koppen, Biologisch afbreekbare Kraftpapier-Document Koppen etc. aanpaste.

  In de loop van de jaren, concentreren wij ons op Document Kom en het document vormt productie, met enthousiast, professioneel en efficiënt productieontwerp en van de verkoopdienst team tot een kom. De kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door de inspectie van de uitgevoerde producten en 100% van de totale inspecties worden geleid. Het kiezen van ons betekent kiezend hoogte - kwaliteitsproducten en de uitstekende diensten.

Contactgegevens
Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd

Contactpersoon: Miss.

Tel.: 13459256566

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)