Thuis

Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

FUYI-het DOCUMENT is het merk van de Industrie van Xiamen Fuyilun en Handelsco., Ltd, dat in 2005 werd opgericht, is bezig geweest met de productie van de producten van de voedseldienst bijna 17 jaar. FUYI-het DOCUMENT is een belangrijke leverancier van one-stop voedsel verpakkingsoplossing in China. Wij worden gewijd om onze klant van duurzame, hoogstaande en rendabele verpakking te voorzien gemaakt van composteerbare en rekupereerbare materialen.

ONZE OPDRACHT: Het creëren van duurzame verpakking voor betere het leven en planet.OUR-PRODUCTEN: Wij verstrekken beschikbare voedselcontainers, zoals koppen, kommen, en platen in diverse composteerbare materialen (kraftpapier-document, suikerrietbagasse en maïszetmeel, enz.), en de dekselopties die wij zijn document, PLA, pp en HUISDIERENmateriaal hebben aangeboden. Wij werken hard om duurzame verpakking te veroorzaken om het effect op de aarde te verminderen.

 

 

China Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Met jaren van ontwikkeling, hebben wij perfect verkoopnetwerk en het geïntegreerde systeem van de naverkoopdienst bij binnenlands en in het buitenland opgezet, die het bedrijf toelaat om de geschikte, nauwkeurige en efficiënte diensten, en gewonnen goede klantenreputaties te verlenen. De producten worden verkocht overal in China en uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. De productie, het verkoopvolume en de schaal zijn allen rangschikten eerst in dezelfde industrie.

Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Fuyilun

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd Certificaten China Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd Certificaten China Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd Certificaten China Xiamen Fuyilun Industry And Trade Co., Ltd Certificaten